Exel Floorball

Exel är ett av de innebandymärken som funnits allra längst på marknaden. Företaget började dock som tillverkare av skidstavar och utökade sin verksamhet till innebandyprodukter i början av 90-talet.

Sett till innebandysaker har alltså Exel samlat på sig många års erfarenhet och erbjuder därmed ett brett sortiment av utrustning av hög kvalitet. Innebandyklubbor är den största produkten i innebandyvärlden och genom åren har Exel tagit fram en hel del klubbor med olika typer av skaft: raka, böjda, lätta, tjocka, ovala, rektangulära mm. Här har de både legat i framkant med vissa klubbor och följt andra med andra klubbor.

En viktig del på innebandyklubban är givetvis innebandybladet. Även här har många olika modeller passerat genom åren och värt att nämna här är det blad de kallar X-blade, som blivit så populärt att det med stor sannolikhet är det som funnits på marknaden längst av alla innebandyblad.

Utöver alla klubbar de tagit fram under åren har Exel även producerat målvaktsdräkter och målvaktsskydd, väskor såsom klubbfodral, toolbags och sportbags samt kläder för träning, match och fritid.

Att hitta rätt innebandyutrustning kan vara svårt och smaken mellan olika individer skiljer sig åt rejält. Skulle du fastna för Exel kan du dock vara säker på att du får bra utrustning oavsett om du är utespelare eller målvakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.